Novo leto-nove prošnje

Ravno se je začelo Novo leto in že smo se odzvali klicu na pomoč, staršem malega Leona s katerimi smo se srečali v Ljubljani v petek 29.12.2023.

Malemu Leonu bomo plačali 8 fizioterapij, ki jih potrebuje za hitrejši napretek v razvoju.

Spodaj pripenjam prošnjo staršev:

Na vas se obračam v kolikor lahko našemu sinčku kako pomagate.
Naj vam povem nekaj o njem:
Rodil se je 29.8.2021 v 26 tednu ob rojstvu je utrpel dihalno stisko ter zdravlhen z kisikom, možgansko krvavitev 3 stopnje(hidracefalus) zato ima vstavljeno VP drenažo. Ima šum na srčku ter pulmonalno stenozo pred kratkim pa mu je bil ugotovljen še Noonan sindrom.
Ob rojstvu je bil zelo hipoton ter z krivo hrbtenico, ker te zdravstvene težave niso hitro rešljive je danes pri 2 letih še vedno hipoton obiskuje fizioterapije 1 tedensko, ki mu pripada preko zzzs a je na njegove težave to žal premalo. Velikokrat pa je tudi njegova terapevtka odsotna in nadomeščanja zaradi pomanjkanja kadra ni.
Še ne hodi in je v razvojnem zaostanku, da mu omogočimo čimboljši napredek in otroštvo ter se trudimo, da bi napredoval smo bili primorani poiskati dodatne fizioterapije, ki so žal samoplačniške.
Na začetku nam je še nekako šlo sedaj pa nam žal denarja za dodatne terapije primanjkuje in ne bi želeli, da bi te tapije izgubil, ker mu resnično zelo pomagajo.
Prosimo vas v kolikor nam lahko kako pomagate z kakšno donacijo, da mu omogočimo terapije tudi za naprej.
Hvala za vaš odgovor ter vse dobro
Scroll to Top