Predbožični koncert Perpetuum Jazzile

 

Jesen je tu in z njo smo korak bližje našemu vsakoletnemu koncertu ob koncu leta, katerega izkupiček gre za program delovanja našega društva.

Vsako leto poskusimo najti nekega novega-zanimivega glasbenega izvajalca. To leto izvajalec ni en, oziroma ni band 9 glasbenikov……tokrat imamo kar okrog 40 glasbenikov!

Prihaja namreč svetovno znani vokalni fenomen znan po celi zemeljski obli-PERPETUUM JAZZILE!!

Prisluhnili bomo lahko iterpretacijam svetovnih uspešnic iz najrazličnejših žanrov- jazza, popa, swinga, rocka…. in seveda božičnim skladbam v duhu prihajajočih se božično novoletnih praznikov.

Perpetuum Jazzile je vokalni (a capella) orkester, ki ga sestavlja več kot 40 vrhunskih pevcev, in predvsem izjemno doživetje v živo – dvourni, fascinantni ognjemet izbrane muzike, vrhunske izvedbe, strasti in čustev! Njihovi koncerti so stkani iz slovenskih in svetovnih uspešnic najrazličnejših žanrov, jazza, popa, swinga, rocka, bossa nove, sambe, gospela … V poplavi vedno bolj enoličnih glasbenih izdelkov Perpetuum Jazzile hite servira na zelo samosvoj zvočni in izvedbeni način – in ravno to jih dela tako unikatne, da jih redno vabijo na izbrane glasbene odre po vsem svetu.

 

VLJUDNO VABLJENI NA TA NEPOZABEN DOGODEK!!

VSTOPNICE SO ŽE V PRODAJI:

https://www.eventim.si/si/vstopnice/perpetuum-jazzile-murska-sobota-sportna-dvorana-os-1-621484/event.html

 

Scroll to Top