SKUPAJ NAM JE USPELO

Spoštovani podporniki društva Zvezdni otroci Slovenije in VSI, ki ste donirali v akciji zbiranja sredstev za fantka Kiana iz Leskovca pri Pragerskem.

Obveščam Vas, da nam je skupaj, kljub številnim preprekam uspelo in smo uspeli skupaj z društvom Prijatelji mladine Maribor zbrati dovolj sredstev za naslednjo terapijo z matičnimi celicami za Kiana. Spodaj prilagam potrdila o plačilu. Zbralo se je nekaj več kot 14.000€. Kian bo na poseg, kateri bo zaradi vojne v Ukrajini opravljen v sosednji Avstriji, odpotoval v maju.  O vsem, Vas bomo tudi še obvestili. Z delom zbranih sredstev, se bo plačalo še nekaj terapij v hiperbarični komori, ki Kianu tudi zelo pomagajo in po njih lepo napreduje.

Ta terapija z matičnimi pa ni zadnja, saj bi naj za najboljše rezultate potreboval še vsaj dve. Tako tudi akcija zbiranja sredstev poteka še naprej.

UPAM, DA BOSTE ŠE NAPREJ DOBRODELNI IN OBČASNO PRISPEVATE KAKI SMS ALI PA DONACIJO NA TRR IN TAKO POMAGATE ZBRATI SREDSTVA ZA TERAPIJE, KI BODO SLEDILE V PRIHODNOSTI!

 

NAJLEPŠA HVALA ZA VSAK VAŠ DAR OD NAS IN OD DRUŽINE MALEGA KIANA!!

 

PREDSEDNIK DRUŠTVA ZVEZDNI OTROCI SLOVENIJE:

Sašo Kavaš

Scroll to Top