VABILO!!!

OTROCIi
DRUŠTVO ZVEZDNI OTROCI

VAS VABI NA PRIREDITEV,

ki bo v soboto, 7. maja 2016, od 11:00 dalje

na Tojzlovem vrhu – PD »Obrtnik« (Gaj nad Mariborom)

V soboto, 7. maja 2016 bo na Tojzlovem vrhu potekala tradicionalna prireditev »PRVOMAJSKI PIKNIK«. Sicer gre za prestavljeno prireditev, ki bi dejansko morala potekati na PRAZNIK DELA v nedeljo, 1. maja, a so jo ob omenjenem terminu zagodle vremenske razmere.

Pod okriljem prireditve bodo predstavniki DRUŠTVA ZVEZDNI OTROCI javno predali simbolični ček z zbranimi finančni sredstvi, ki so se zbrala na dobrodelnem Stand Up večeru z Matjažem Javšnikom v gledališču Park Murska Sobota v začetku meseca aprila.

****
POHOD / ob 10:00

Zbor ob 10:00 v Bresternici pred Domom Krajanov, od koder se napotimo na pohod po Dremljevi poti do Tojzlovega vrha.

****
PIKNIK Z ŽIVO GLASBO, SREČELOV / ob 11:00

Planinski dom »Obrtnik« na Tojzlovem vrhu bo poskrbel za kulinarično ponudbo (jedi iz žara, enolončnice, sladice in razne pijače).

Ob zvokih glasbene skupine JOVIBEND bo poskrbljeno tudi za glasbeno popestritev prve majske sobote. Pričetek ob 11: 00.

****
SIMBOLIČNA PREDAJA ČEKA / ob 15:00

Predstavniki DRUŠTVA ZVZEDNI OTROCI bodo družini 4-letnega Aneja, ki potrebuje nujno operacijo nog v Nemčiji, predali simbolični ček z zbranimi finančnimi sredstvi, ki so se zbrala na dobrodelnem Stand Up večeru z Matjažem Javšnikom v gledališču Park Murska Sobota v začetku meseca aprila. Ob tem bo društvo predstavilo tudi nekatere svoje nadaljnje dobrodelne projekte, kot so denimo: licitacija startne številke Petra Prevca s podpisom (Planica 2016); dobrodelna VIP peka nabodal; dobrodelni koncert »ZA BOLJŠI JUTRI OTROK«

****
Vstopnine ni, prinesite le dobro voljo! Vljudno vabljeni!

——————————————————————————

Sašo Kavaš,

podpredsednik društva

ZVEZDNI OTROCI

Scroll to Top