VOŠČILO OB PRAZNIKIH

Leto je naokoli in spet je čas, ko se malo ozremo nazaj v odhajajoče leto 2016. Za naše društvo  najuspešnejše do sedaj. V letošnjem letu se je rodilo veliko novih idej, ki smo jih s pomočjo VAS podpornikov tudi izpeljali. Leto smo začeli z dobrodelno predstavo Reporterja Milana. V mescu februarju smo organizirali prvi dobrodelni koncert našega društva, za katerega se bomo trudili, da postane tradicija. Kmalu po tem koncertu je prišel prvi klic na pomoč iz okolice Maribora, ko smo pomagali malemu Aneju, kateri je nato uspešno prestal operacijo nog v Nemčiji in danes lahko, tudi z vašo pomočjo hodi in predvsem pleše. V sklopu pomoči malemu Aneju, smo aprila pripravili tudi, dobrodelni stand up z Matjažem Javšnikom. V toplejših dneh letošnjega leta- junija, smo na Tojzlovem vrhu-Gaj nad Mariborom pripravili dobrodelno Bitko v peki nabodal, med znanimi moškimi in ženskami iz slovenskega javnega prostora, katero smo nato ponovili septembra na Portoroški plaži, ko smo zbirali sredstva za Mišo in Jakoba. V tem letu smo tudi prvič začeli organizirati javne internetne dražbe dresov znanih športnikov. Z dražbami smo pomagali deklici Lani iz Maribora, ki za Novo leto odhaja na operacijo nog v ZDA Do danes smo uspešno dražili že dve stvari. V mescu novembru sem se angažiral in pomagal smo mali Luni iz Kroga pri Murski Soboti, do operacije srca v Izraelu pri dr Mishaly-u. Po dolgotrajnih pošiljanjih razne dokumentacije, nam je na koncu uspelo in tako je celotne stroške operacije kril ZZZS. Mala Luna pa danes lahko z družino uživa v teh predprazničnih dneh.

TOREJ LETO 2016 SE KONČUJE. PRIHAJA PA NOVO LETO 2017. LETO S SREČNO ŠTEVILKO 7, KATERO BO UPAM DA ZARES SREČNO IN S ČIMMANJ ŽALOSTNIH NOVIC. MI V DRUŠTVU ZVEZDNI OTROCI SE BOMO POTRUDILI, DA BOMO POMAGALI V PRIMERU, KO BODO STARŠI BOLNIH OTROK RABILI POMOČ OB ODHODU NA ZDRAVLJENJE V TUJINO!

ZAHVALJUJEM SE VAM VSEM, KI STE KAKORKOLI POMAGALI, DA SMO SKUPAJ NARISALI NASMEHE NA OBRAZE BOLNIH OTROK IN NJIHOVIH STARŠEV!!

ŽELIMO VAM MIRNE BOŽIČNE PRAZNIKE V DRUŽBI VAŠIH NAJDRAŽJIH TER SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO NOVO LETO 2017!!!

 

ČLANI DRUŠTVA ZVEZDNI OTROCI!!

 

˝ZA OTROKE JE DOBRO LE NAJBOLJŠE!˝- dr David Mishaly

Scroll to Top