Zmagali vsi za bolne otroke

V nedeljo 09.07.2017 je naše društvo Zvezdni otroci v Šentilju pred lokalom Paviljon priredilo 2.”bitko” v peki nabodal. Kljub vročini (36°C) se je zbralo kar precej obiskovalcev. Med sabo so se pomerili znani obrazi iz slovenskega javnega prostora. Med sabo se je pomerilo 5 znanih slovenk in 4 znani slovenci ter posebni gost iz sosednje Hrvaške. Žensko ekipo so zastopale: Staša Berus (RA voditeljica radia Pohorje), Tina Jambrošič (RA voditeljica radia Brezje), Špela Hojnik (manekenka in udeleženka resničnostnega šova Kmetija 2015), Maruša Cevzar (voditeljica TV oddaje Ujemi sanje) in Nastja Rataj (pevka). Moška ekipa je nastopila v naslednji “postavi”: Samo Poštrak (zasedba Skater), Mark Tivadar (glasbenik), Damjan Murko (glasbenik), Simon Knuplež (ansambel Brloga) ter posebni gost iz Hrvaške Darus Despot (pevec). Vso prireditev je posnela tudi ekipa TV oddaje Ujemi sanje.

Ekipi sta se med sabo pomerili v peki nabodal. Tekmovalci so morali zakuriti žar in medtem, ko se je ogrevalo oglje za peko, pripraviti nabodala. Nabodala so nato spekli na žaru. Pečena nabodala so mogli dekorirati in servirati tri članski komisiji (Anita Crnkić, Darko Šadl-Pintarič, Boštjan Šnuderl). Komisija je nabodala poskusila in jih nato ocenila. Ocenjevali so izgled, okus in dekoracijo z ocenami od 1-10. Po oceni ocenjevalne komisije je zmagala moška VIP ekipa s tesnim rezultatom 50:47 točk.

Ostala nabodala, ki so jih pripravili tekmovalci so se nato prodala med obiskovalce, za prostovoljne prispevke. Na prireditvi smo zbrali 200€ prispevkov, s katerimi bomo pomagali staršem otrok, ki potrebujejo zdravljenje v tujini.

HVALA VSEM NASTOPAJOČIM, MEDIJEM ZA MEDIJSKO PODPORO IN OBISKOVALCEM!!

 

“ZA OTROKE JE DOBRO LE NAJBOLJŠE!”-dr David Mishaly

FOTO: Mediaspeed.net

 

Scroll to Top