Zvezdni otroci Slovenije za Gala

Smo v času obdarovanj. Času, ki ga vsak rad preživi v krogu najdražjih.

So pa družine, ki pa prihajajoče praznike in Novo leto ne pričakujejo z velikim optimizmom.

Pred kratkim smo od družine, malega Gala, ki ste ga spoznali preko raznih medijev, dobili prošnjo za pomoč, ki jo prilagam spodaj:

Sem mama malemu Galu, ki potrebuje operacijo rok.

Tistemu Galu, ki ste mu že pomagali iz vse Slovenije. In to bi rada povedala najprej. O hvaležnosti, ki jo čutim, do slehernega izmed vas, ki ste zaupali z vsem srcem in mu pomagali. O hvaležnosti, ki jo nosim, kljub strahu: kaj če nam ne uspe? O hvaležnosti, ker vem, da bom vztrajala, kot bi vztrajala vsaka mama za svojega otroka. Da bi bil zdrav. Da bi lahko počel vse, kar počnejo zdravi otroci.

Najprej nam je obrnila hrbet zavarovalnica. In ko se nam je le prižgala luč, upanje, s pomočjo dobrodelnih akcij, s pomočjo Slovencev in Slovenk, ki ste nam neutrudno pomagali na različne načine, je spet zrasla temna senca. Tista senca na katero ne pomisliš. Ker zaupaš, da bo društvo, na katerega si položil ves up, otrokovo prihodnost, ki smo mu zaupali mi vsi, delovalo pri zbiranju sredstev pošteno in transparentno. In ko tega ni, najprej komaj verjameš. In spet te ukleščijo bolečina, žalost, tudi jeza, globoko razočaranje. A hkrati veš. Veš, da moraš vztrajati naprej. Se pobrati znova in znova. In najtežje je prositi. Zato, ker to hkrati pomeni, da situacije ne moreš rešiti sam. In ker si želim, da bi lahko svojemu otroku omogočila, da bi imel takšne roke kot jih imajo zdravi otroci, se obračam na vas in vas prosim za pomoč, da zberemo, kolikor je še potrebno, da bomo operacijo izvedli.

Hvala!!

Nataša Vrbnjak Šteflič-Galova mama

Mi v društvu Zvezdni otroci Slovenije, smo jim obljubili, da jim pomagamo. Pomagamo jim pa lahko le z Vašo pomočjo. Stopimo skupaj in tako, kot smo pomagali Julijanu iz Cankove in še nekaterim otokom, pomagajmo tudi malemu Galu.

Z DANAŠNJIM DNEM NA SPODNJI POVEZAVI ZAČENJAMO DRAŽBO KNJIGE TINE MAZE Z NJENIM POSVETILOM IN PODPISOM. KNJIGO JE PODPISALA SAMO ZA NAŠE DRUŠTVO, PRED DOBRIMA DVEMA LETOMA NA MARIBORSKI ZLATI LISICI. 

Dražbe

TOREJ GALU LAHKO POMAGATE Z DRAŽENJEM KNJIGE. V DRAŽBI LAHKO SODELUJEJO TUDI PODJETJA. DRAŽBO SMO PODALJŠALI DO 25.01.2020 IN VAS O ZMAGOVALCU OBVESTIMO.

SLOVENIJA POMAGAJ!!!

 

PREDSEDNIK DRUŠTVA ZVEZDNI OTROCI SLOVENIJE:

Sašo Kavaš

 

˝ZA OTROKE JE DOBRO LE NAJBOLJŠE!˝- dr David Mishaly

 

Scroll to Top