Dražba knjige o Tini Maze za srčico Tijo

Tija je nasmejana sedemletnica iz Trzina pri Ljubljani z izjemno voljo do življenja, kljub bolezni, ki jo spremlja od rojstva. Rodila se je namreč s prirojeno srčno napako, katera je posledica DiGeorge sindroma. Tija je bila do sedaj že 5 krat operirana na odprtem srcu. Štiri od petih operacij je opravil izvrstni Izraelski kirurg dr David Mishaly v sodelovanju z dr Robert Blumauerjem, takrat v programu otroške srčne kirurgije, kateri se je izvajal v UKC Ljubljana. Zadnja operacija, ki jo je Tija imela je bila opravljena v Pragi. Sedaj je napočil čas za ponovno operacijo. Ker je Tijo dr Mishaly operiral že 4X so se starši odločili, da bi naj naslednjo operacijo tudi on opravil. Pred kratkim so s strani UKC dobili zeleno luč za odhod na operacijo v Tel Aviv. Odpotovali bi naj 24.07.2017. V Sloveniji je tako, da ko ZZZS odobri zdravljenje v tujini plača stroške operacije ter letalski karti za otroka in enega spremljevalca.

Sam imam izkušnje z tovrstnim potovanjem in vem, da še kako prav pride družba domačega človeka v trenutkih, ko ti otroka odpeljejo v operacijsko dvorano in ne veš, če se bo iz nje vrnil. Težki so tudi trenutki po operaciji, ko čakaš kdaj se bo otrok prebudil.

Radi bi pomagali Tijini družini, da bi skupaj z Tijo in mamico v Izrael odpotoval tudi očka in Tijina sestrica, da bi jima lahko stala ob strani v stresnih trenutkih. Zato smo začeli dražbo knjige o Tini Maze-Tina in medvedja moč, katero je tudi najboljša smučarka vseh časov podpisala. Izkupiček, za katerega upamo, da bo čim višji, namenimo Tijini družini, za kritje stroškov bivanja v Izraelu.

Vabim vse, ki bi bili zmožni pomagati, da se prijavljate na dražbo in dražite, saj boste s tem omogočili lažjo pot Tiji in družini na Bližnji vzhod po zdravje.

Dražijo lahko tudi podjetja. V primeru zmage podjetja, le to dobi potrdilo o nakazilu sredstev v dobrodelne namene, s katerim lahko uveljavlja davčno olajšavo.

POVEZAVA DO DRAŽBE: https://zvezdni-otroci.si/auctions/?ult_auc_id=391

DONIRATE PA LAHKO TUDI NA NASLEDNJI NAČIN:

Škofijske Karitas ljubljanske nadškofije
Poljanska cesta 2
1000 Ljubljana
ki je odprt pri NLB d.d.

SI56-0214-0008-9842-562
sklic 285569
namen nakazila: TIJA

 

ALI PA NA TRR NAŠEGA DRUŠTVA:

DRUŠTVO ZVEZDNI OTROCI

ŠERCERJEVA 8

2380 SLOVENJ GRADEC

ki je odprt pri Delavski hranilnici

SI56 6100 0000 8103 145

namen nakazila:TIJA

 

ZA OTROKE JE DOBRO LE NAJBOLJŠE! (dr David Mishaly)

 

Scroll to Top