Kratek povzetek in vabilo

Pozdravljeni podporniki društva Zvezdni otroci!

V kolikor občasno pogledate na našo stran, mogoče izgleda da ne delamo v našem društvu nič.. Ampak ni tako, kot izgleda. Občasno dobim kak klic ali sporočilo staršev glede napotitve njihovih otrok na zdravljenje v tujino. Vsakemu odgovorim in poskušam dati uporabne nasvete in jih spodbujam, da naj ne popustijo pri njihovih zahtevah pri napotitvi v tujino, kjer bi lahko imeli njihovi otroci boljše možnosti za zdravljenje. Žal večina teh staršev popusti in sprejme odločitve naših zdravnikov. Ampak vsi niso taki. V kratkem bomo poskusili stopiti skupaj in z vašo pomočjo pomagali deklici iz okolice Ljubljane, da skupaj z obema staršema odpotuje na operacijo srca v Izrael k dr Mishaly-u, kateri jo je skupaj z dr Blumauerjem že 4x operiral v Ljubljani. Kaj več o tem v kratkem.

 

Tokrat se vam javljam, da vam kratko opišem, kako je bilo na naših dveh prireditvah v začetku leta. Zakaj tako pozno- to je najbrž sedaj vprašanje, ki se je utrnilo kateremu od Vas.. Zato, ker so se zavlekle stvari glede nakazil denarja od prodanih vstopnic.

Torej.

12. februarja smo priredili drugi dobrodelni koncert našega društva. Sama izvedba in organizacija koncerta je navdušila nastopajoče kakor tudi, žal malo številne obiskovalce. Zaradi slabega obiska je bilo zbranih ravno toliko sredstev, da so se pokrili osnovni stroški koncerta. Del sredstev od prodanih sredstev smo hoteli nameniti gibalno oviranim učencem te šole. V drugi polovici smo nato organizirali v gledališču Park v Murski Soboti dobrodeno komedijo Reporterja Milana:Silverji grejo na jug, katera je bila skoraj razprodana. Z izkupičkom te predstave smo nato pokrili še stroške, ki so ostali od koncerta, tako, da je na koncu ostalo cca 600€. Od teh 600€ bomo v naslednjih tednih, po dogovoru, 200€ donirali OŠ 3 Murska Sobota, v dvorani katere je potekal naš dobrodelni koncert. Ta denar bo šola porabila za nakup pripomočkov gibalno oviranih učencev te šole. Nekaj tega denarja bo ostalo za stroške delovanja društva. Ostali denar pa bo ostal na TRR društva do naslednjih akcij, ko bomo pomagali staršem otrok, ki potrebujejo zdravljenje v tujini.

O vseh prihajajočih akcijah boste obveščeni na tej strani in na FB strani društva Zvezdni otroci.

“ZA OTROKE JE DOBRO LE NAJBOLJŠE!” -dr David Mishaly

 

PODPREDSEDNIK DRUŠTVA ZVEZDNI OTROCI:

Sašo Kavaš

 

 

Scroll to Top