Uspešen začetek leta

Leto 2019 se je komaj dobro začelo in že smo dobili klic na pomoč. V bistvu je klic prišel že lani konec novembra, ko me je kontaktirala teta Inay-a Horvata iz Bratonec. Povedala mi je zgodbo o Inay-u z avtizmom, katero si lahko preberete v spodnji povezavi in me prosila za pomoč našega društva. Obljubil sem ji, da bomo pomagali po uspešno organiziranem koncertu Dražena Zečića. Ker obljuba dela dolg, smo v preteklem tednu kontaktirali starše, se znjimi pogovorili in na podlagi pisne prošnje za pomoč nakazali 1500€ za nadaljnje zdravljenje Inay-a ter terapije.

To pa še ni vse. Konec lanskega leta je prišla v medije zgodba o izigranih starših, kateri so denar, ki se je zbiral za njihove otroke zaman čakali. Bili so namreč prevarani s strani društva, ki jim je obljubljalo pomoč. Gre se tudi za fantka Aneja iz Jakobskega Dola pri mariboru, kateremu smo že tudi pomagali. Tudi tokrat smo Aneju plačali terapije v vrednosti 480€, ki jih potrebuje po operaciji nog v Nemčiji.

VSE TO PA NEBI BILO MOŽNO BREZ VAS, KI STE ALI DONIRALI ALI SE UDELEŽILI NAŠIH PRIREDITEV, KI JIH ORGANIZIRAMO PROSTOVOLJNO. HVALA VAM VSEM IN VSAKEMU POSEBEJ ZA VSAK DAR IN UPAMO, DA SE BODO NAŠE ZGODBE Z VESELIMI KONCI NADELJEVALE!!

 

“ZA OTROKE JE DOBRO LE NAJBOLJŠE!”- dr David Mishaly

 

PODPREDSEDNIK DRUŠTVA ZVEZDNI OTROCI:

Sašo Kavaš

 

https://www.pomurec.com/vsebina/51017/Pomagajte_Inayu_iz_Bratoncev#1

https://4d.rtvslo.si/arhiv/slovenska-kronika/174589455

Scroll to Top