3 “bitka” v peki nabodal uspela

27.5.2018 smo v Spodnjem Dupleku ob gostilni Valerija priredili sedaj že tradicionalno “bitko” v peki nabodal. V peki nabodal so se pomerili znani obrazi iz slovenskega javnega življenja. Tudi tokrat se nam je pridružil en gost iz sosednje Hrvaške.

Ekipo žensk so zastopale: Špela Hojnik (foto model), Staša Berus (voditeljica na RA Pohorje), Saška (skupina Skater),  Nuša Rojs (pevka), Nastja Rataj (pevka), ter Darko Klemen (Masterchef 2016), kateri je priskočil na pomoč, zaradi “premoči” fantov.

Ekipa moških je nastopila v naslednji zasedbi: Samo Poštak (skupina Skater), Damjan Murko (pevec), Jan Knez (pevec), Darus Despot (pevec iz Hrvaške), Dejan Kaloh (publicist in pisatelj)

Nastopajoči so morali pripraviti nabodala, ki so morala s svojim izgledom in okusom prepričati tričlansko komisijo, katera jih je potem ocenila z 1-5.

“Bitko” je zmagala VIP ekipa moških, pa čeprav jim je tokrat nasproti stal Masterchef 2016-Darko Klemen, kateri je za naslednje leto napovedal revanšo, takrat najbrž na njegovem terenu na Primorskem.

 

Pripravljena nabodala so tekmovalci na koncu za prostovoljne prispevke razdelili med obiskovalce. Zbrana sredstva bodo šla na račun društva Zvezdni otroci, od tam pa naprej prosilcem za pomoč- staršem otrok, ki potrebujejo zdravljenje v tujini

ZAHVALILI BI SE TUDI SPONZORJEM, BREZ KATERIH NEBI ŠLO: ENERGIJA PLUS, LUŠT, IKI PRO, MLINOPEK, MESARIJA SKODIČ, UNICOMMERCE, GOSTILNA VALERIJA, RADENSKA, SIGNAL.

ZAHVALA TUDI MEDIJEM: RADIO BREZJE, RADIO POHORJE, TV ODDAJA UJEMI SANJE, SOBOTAINFO, LOKALEC.

 

 

Scroll to Top